Forum Clanu Mercenary na serverze L2OldSchool
Jak juz wiecie to musiicie posiadac spoilera.
Spoilujcie to co będzie wam potrzebne na set, bron itp...
Mimo to Przyominam o zasadach...
Najlepiej poskładac Koledze czesc a potem wszystcy bedea pracowac na Ciebie ^^
Nie chcecie spoilować to nie ale to wasa sprawa pozniej dostaniecie set, hmmm, albo wogole...
Najpierw doom dla tanka wiec potrzebne bedzie (varnish1500sztuk tym zajmie sie corage najlepiej na 32 lv kolo zamku w dion po 7 z turlak bunglabear)(sop takikozik sie tym zajmie 1000sztuk leci pieknie w pirate tunel z pirate zombi45lv ale nuka zabiez)(steal500 sztuk ja zalatwie)(asofe juz mam ori ore tez)(mold glue potrzebny mi nuk bedzie)(cbp zalatwie 2000)(cl tez nuk bedzie potrzebny lub cale pt) teraz mam nocki ale od niedzieli gram od 23,00 caly tydzien wiec zalatwie co trzeba tylko all do klanowego (a reszta idzie na ava dla kozika i aoba)
Od przyszlego tygodnia zaczne powoli robic spoila w weekendy (powód praca w ciagu tygodnia za warszawa) a jak juz wiecie robie to harcorowo, wiec podejzewam ze w jeden weekend z drobna pomoca ogarne 35-40lvl . Ewent. moge zaczac robic pomocna postac na rb Propheta buffera lub jakiego dmg sellera powiedzmy Spell Howler albo Necro. to juz zalezy od tego na czym nam najbardziej zalezy na chwile obecną.